ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ






Ξεκινώντας την προσπάθεια δημιουργίας φωτογραφικού αρχείου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος / όποια έχει κάποια φωτογραφία από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου (μαθητών, εκδηλώσεων, παρελάσεων κλπ) μπορεί να την στέλνει ψηφιακά στο kpit1964@yahoo.gr αναφέροντας αν γνωρίζει έτος και ονόματα.
Εναλλακτικά μπορείτε να φέρνετε τις φωτογραφίες στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου και αφού τις ψηφιοποιήσουμε θα σας τις επιστρέψουμε.
Παραπάνω είναι μια φωτογραφία του έτους 197?. Δάσκαλος ο προηγούμενος διευθυντής του σχολείου κ. Αθανασόπουλος Ηλίας.


Κάτω είναι μια φωτογραφία
από το έτος 1985. Είναι η Πέμπτη
τάξη με δάσκαλο τον
κ. Λευτέρη Βουμβουλάκη.


















Σχολικό έτος 1970-71. Τάξη Α΄ Δασκάλα Ρωμανού



















Σχολικό έτος 1986-87 Τάξη ? Δάσκαλος ο τότε διευθυντής Κουλαμπάς Μιχάλης.


3 σχόλια:

giorgos basmatzidis είπε...

Όμορφα...χρώματα άλλων εποχών

kkapetanissa.blogspot.com είπε...

1985-1986 Έκτη δημοτικού ΣΤ2 για την ακρίβεια...
Με δάσκαλο το Μιχάλη Κουλαμπά διευθυντή του σχολείου μας. Έναν υπέροχο άνθρωπο. Η τάξη αυτή μαζεύτηκε και πάλι το 1992 που τον αποχαιρέτησε.

Βασιλική Χρυσανθακοπούλου είπε...

Με λένε Βασιλική Χρυσανθακοπούλου. Τώρα μένω στην Πάτρα, αλλά σαν παιδί έζησα στο Γουδή. Θυμάμαι πάντα με υπερβολική συγκίνηση και αγάπη το Δημοτικό μας, εξού και η αναζήτησή μου στα 40άντα μου για να δω φωτογραφίες του... Από την 1η έως την αρχή της 3ης τάξης πήγα στο "παλιό σχολείο" και μετά μεταφερθήκαμε στο "καινούργιο" που για μας ήταν ένα στολίδι! Στην 1η (1977) είχα δασκάλα μια κυρία Βάσω, που δυστυχώς δε θυμάμαι το επώνυμό της. Από την 3η έως την 6η είχα ΔΑΣΚΑΛΟ τον κύριο Σπυρέλη που για μένα ήταν σαν πατέρας και του χρωστάω ένα μεγάλο κομμάτι της μετέπειτα πορείας μου... Αν κανείς ξέρει κάτι γι' αυτόν ας γράψει λίγες λέξεις. Τώρα δεν προλαβαίνω, αλλά υπόσχομαι πάρα πολύ σύντομα να αναρτήσω πολλές φωτογραφίες από τα χρόνια 1977-1982.